OVER

Als adviseur, praktijkonderzoeker, trainer en coach werk ik aan diverse opdrachten op het gebied van (sociale) innovatie, bedrijfskundige vragen, nieuw leiderschap, duurzame inzetbaarheid en coaching.

Bij NCOI vervul ik de rol van lector Management & Innovatie, verzorg ik masterclasses en begeleid professionals die aan hun MBA scriptie werken, en help ik om de onderzoekslijn Innovatie uit te bouwen.

En als derde activiteit werk ik als onderzoeker / docent op het gebied van de stedelijke problemen. Als adviseur en docent in Tirana, Albanië, voor Polis University en als lid van de Advisory Board van Co-PLAN. 

 

Van 1999 tot 2011 was ik verbonden aan De Boer & Ritsema van Eck DBR, advies, training en coaching. Eerst als adviseur / trainer, daarna als partner en directeur. Met Erik Koenders van DBR schreef ik ‘De Menskant van Veranderen, Spiral Dynamics in de Praktijk’ (Business Contact, 2011) en ‘De Waarde van Vertrouwen, Spiral Dynamics in de Praktijk’ (DBR, 2013).

 

Daarvooor: na mijn studie Sociale Geografie/Planologie ben ik begonnen als ZWO wetenschapper aan de VU en promoveerde in de Sociale Wetenschappen. Later nog een Master gehaald in Public Management aan de Universiteit Twente. Lange tijd heb ik gewerkt voor Institute for Housing & Urban Development Studies / Erasmus Universiteit, in de rollen van docent, consultant, dy. director. Veel gewerkt in Azië, Latijns Amerika en Centraal en Oost Europa.

 

25 of zo jaar geleden startte ik met werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, via een 3-jarige praktijktraining Gestaltpsychologie. En daarna ben ik steeds bezig geweest met training en ontwikkeling, van een training Creatiespiraal tot Insights, van NLP tot training in groepsprocessen.

 

In mijn advieswerk volg ik de gedragscode van OOA.

Bij CRKBO ben ik geregistreerd als docent.

Mijn bedrijfsvoering is op Co2-neutrale basis.

 

Meer info op Linkedin 

 

 

CONTACT 

Vragen? Nieuwgierig? Stuur een bericht

E:  nientied1 [at] chello [dot] nl

T:  +31 6 144 58 559

 

Delftweg 27

3043 CC Rotterdam

 

  • Edited Image 2015-7-24-10:50:8
  • LinkedIn Social Icon